Gratis verzending in België vanaf € 100,-

Koziol CONNECT Bowl (Set van 2)

-50% € 14,95 € 7,50

Deze kleur & maat is niet in voorraad.

Neem vrijblijvend contact op

Kies je maat

De universele kom voor soep, salade en dessert. CONNECT heeft precies het juiste formaat voor alle huidige foodtrends en zal onmisbaar worden in elke keuken.

Het verandert in een cornflakeskom bij het ontbijt en is perfect voor ijs na het eten!

Serveer met de Koziol kommen Connect al jouw heerlijkste hapjes of gerechtjes. De kommen zijn geschikt om binnen en buiten te gebruiken omdat ze gemaakt zijn van duurzaam kunststof. De kommen hebben een inhoud van 400 of 900 ml en worden in een set van 2 geleverd. Je kunt ze goed combineren met de andere kleuren en producten uit de Koziol Connect collectie!

Koziol is een van oorsprong Duits merk welke een betere wereld nastreeft door 100% recycleerbare artikelen met een duurzaam ontwerp te creëren. Het merk kent een ruime catalogus aan artikelen voor in de keuken, badkamer, om te bewaren, to-go of in het huishouden. Koziol levert Duitse degelijkheid met een internationale look, een sterke combinatie dus voor een artikel naar jouw wensen. Met opvallende looks en een handig design zijn artikelen van Koziol dan ook een ware aanwinst voor jouw leefomgeving!

Specificaties

Maat:
900ml
Kleur:
Green
Categorie:
Picknick
Merk:
Koziol
Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!