Beste kookliefhebber,
Sinds jaar en dag is de keuze aan keukengereedschap enorm
toegenomen. Naast de hoeveelheid is ook de kwaliteit verbeterd.
Messen en potten en pannen zijn tegenwoordig in allerlei
ergonomische varianten en de meest moderne materialen te koop.
Door een keuze die groter is dan ooit, is er bij de consumenten ook
een toenemende vraag naar goed advies. Welk mes is bijvoorbeeld bij
uitstek geschikt voor een bepaalde taak en moet het lemmet recht of
gebogen zijn, stijf of flexibel, lang of kort? Waarom hebben
sommige pannen handvatten en andere niet? Is roestvrij beter dan
inox?
Bij ons kan u terecht voor alle informatie over alle soorten kook-
en keukengereedschap, of het nu een eenvoudig aardappelschilmesje
is of een complete keukenmachine. Wij leggen u uit hoe bepaalde
apparatuur werkt en hoe u het het best kan gebruiken. Wat u in uw
keuken wenst is vooral afhankelijk van persoonlijke smaak.
Als u pas begint te koken, zorg dan dat u het basismateriaal in
huis hebt en bouw uw voorraad keukenmateriaal uit naarmate uw
kookstijl zich ontwikkelt.
Of u nu pas beginnende, gevorderde of professionele kok bent, wij
willen u informeren, inspireren en de paden naar nieuwe culinaire
ontdekkingen helpen blootleggen.
Met enthousiaste groeten,
Ilse
Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!