Gratis verzending in België vanaf € 100,-

Over ons

Beste kookliefhebber,

Sinds jaar en dag is de keuze aan keukengereedschap enorm toegenomen. Naast de hoeveelheid is ook de kwaliteit verbeterd. Messen en potten en pannen zijn tegenwoordig in allerlei ergonomische varianten en de meest moderne materialen te koop.

Door een keuze die groter is dan ooit, is er bij de consumenten ook een toenemende vraag naar goed advies. Welk mes is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor een bepaalde taak en moet het lemmet recht of gebogen zijn, stijf of flexibel, lang of kort? Waarom hebben sommige pannen handvatten en andere niet? Is roestvrij beter dan inox?

Bij ons kan u terecht voor alle informatie over alle soorten kook- en keukengereedschap, of het nu een eenvoudig aardappelschilmesje is of een complete keukenmachine. Wij leggen u uit hoe bepaalde apparatuur werkt en hoe u het het best kan gebruiken. Wat u in uw keuken wenst is vooral afhankelijk van persoonlijke smaak.

Als u pas begint te koken, zorg dan dat u het basismateriaal in huis hebt en bouw uw voorraad keukenmateriaal uit naarmate uw kookstijl zich ontwikkelt.

Of u nu pas beginnende, gevorderde of professionele kok bent, wij willen u informeren, inspireren en de paden naar nieuwe culinaire ontdekkingen helpen blootleggen.

Met enthousiaste groeten,

Ilse

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!