Gratis verzending in België vanaf € 50,-

Kambukka Etna Grip Thermos

Kies je maat

De ETNA Thermische drinkfles van Kambukka is een koffie- of theebeker die je "on the road" laat genieten van je favoriete drank op de juiste temperatuur. De trendy beker is bovendien erg gebruiksvriendelijk. De GRIP-variant heeft een anti-slip-handgreep waardoor ze extra comfortabel in de hand ligt.

Waar je ook bent, je kunt altijd rekenen op het 3-in-1-lid: druk om een slok te nemen, open om de Koffiebeker te gebruiken als een beker en sluit om er weer op uit te trekken. Je Etna schoonmaken na een hectische dag? Geen zorgen, het lid kan gewoon in de vaatwasmachine en is uitgerust met de gebruiksvriendelijke Snapclean®-technologie. Gewoon knijpen en trekken om het mechanisme te verwijderen!

Langzaam wakker worden aan je bureau met een kop koffie of nog snel een espresso achteroverslaan op weg naar je volgende vergadering… De ene koffiepauze is de andere niet.
Daarom hebben we een slim 3-in-1-lid met Snapclean®-technologie en drie standen ontwikkeld. Gebruik de schakelaar om het lid in een stand naar keuze te zetten:

  1. 'Druk'-positie: druk op de knop om een slok te nemen.
  2. 'Open'-positie: drink van je fles alsof je een beker vasthoudt.
  3. 'Gesloten'-positie: de lekbestendige positie voor onderweg.

Specificaties

Maat:
500ml
Kleur:
black steel
Categorie:
Koffie & Thee
Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!