Gratis verzending in België vanaf € 100,-

FoodSaver Profi Line Plus Vacuüm Sealer

€ 169,-

In winkelmandje

Voorraad

  • Diest: Niet op voorraad
  • Hasselt: Op voorraad

Het vacumeren van voedsel heeft alleen maar voordelen! Het houdt voedsel niet alleen langer vers, gaat voedselverspilling tegen én het bespaart ook tijd én geld.

De Profi Line Plus heeft maar liefst 5 verschillende functies: marineren, pulseren, vochtig, droog en sous vide functie. Deze vacumeermachine is geschikt voor elk type voedsel. Zowel hard en zacht voedsel als natte en droge grondstoffen worden veilig verpakt zodat deze langer fris blijven.

Met de externe hand-held vacuumtrekker, kunnen reeds gesneden en/of geprepareerde etenswaren eenvoudig gevacummeerd en opgeslagen worden in de FoodSaver vershouddozen.

Je kan zowel de vacuumzakken als -rollen gebruiken. Dankzij de rollen kan je vacuumzakken op maat maken. Met de zogenaamde seal-only functie kan je de onderkant sealen. Kies de juiste grootte en snijd je zak af.

Hoe werkt het vacumeren?

STAP 1: Vacuümzak plaatsen

Plaats de open zijde van de zak in de vacuümkamer.

STAP 2: Apparaat vergrendelen

Om het apparaat te vergrendelen moeten beide hoeken van het deksel stevig ingedrukt worden. Van zodra deze klikken en de groene vlakjes op beide knoppen zichtbaar worden, is het toestel vergrendeld. Het toestel zal niet werken indien het deksel niet volledig afgesloten is.

STAP 3: Vacumeren

Druk op de knop om het vacuüm proces te starten. Na het vacumeren sealt het toestel autmatisch de zak.

Bekijk ook zeker onderstaand filmpje:

Specificaties

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!