Het najaar staat voor de deur, wij horen stiekem de JingleBells al... maar dat wil niet zeggen dat we onze buitentoestellen vergeten!
Ook dit najaar organiseert 't Kookdepot Diest drie Watch & Learn lesavonden met een Big Green Egg-chef, zowel voor de BGE-lovers in wording als voor zij die al wat ervaring met het toestel hebben.

Beginners en Licht Gevorderen
Op 21 september nemen we 'The Basics' onder de loep. We leren
o.a. om het ei aan te maken, de perfecte temperatuur te bereiken en
vast te houden, we ontdekken de talloze mogelijkheden en geen
enkele vraag is te dom.
Inschrijven voor een lesavond is verplicht, er is geen voorkennis
van Big Green Egg vereist.
Meer info over de lesavond van 21 september.

Herfstmenu met een Beetje Wild
Op 19 oktober gaan we herfsttoer op! We passen onze menu aan aan
het seizoen. We zien een demochef aan het werk die jullie de
verrassende mogelijkheden helpt ontdekken en je op weg kan zetten
om het maximale plezier uit jouw Egg te halen. Uiteraard genieten
we samen van het menu dat tijdens deze avond bereid wordt.
Inschrijven voor een lesavond is verplicht, er is enige voorkennis
van Big Green Egg vereist.
Meer info over de lesavond van 19 oktober.

Feestmenu
Op 23 november kunnen we dan écht aan de bubbels! We zien een
demochef aan het werk die jullie van smakelijke inspiratie voorziet
voor jullie feestmenu's. Uiteraard genieten we samen van het menu
dat tijdens deze avond bereid wordt.
Inschrijven voor een lesavond is verplicht, er is enige voorkennis
van Big Green Egg vereist.
Meer info over de lesavond van 23 november.
Graag tot dan!