
Jouw Egg-skills bijschaven, dat klinkt als
een geweldige manier om het najaar te verwelkomen!
De combinatie van het herfstseizoen en koken op de Big Green Egg
zorgt gegarandeerd voor gezellige en smaakvolle avonden.
'T Kookdepot Diest organiseert
traditiegetrouw weer enkele Watch & Learn-lesavonden, waar een Big
Green Egg-chef zijn vaardigheden zal delen.
Tijdens deze avonden kun je vast leren hoe je het meeste uit je
buitenkeuken haalt, zelfs in het koudere seizoen.
In oktober en november komen volgende thema's aan bod:

Een Wilde Herfstmenu
Een prachtige herfstavond vol smaakvolle
verrassingen! Woensdag 16 oktober gaan we de herfsttoer op met een
menu dat inspeelt op de rijke, warme smaken van de herfst.
We genieten samen van het menu dat bereid wordt tijdens deze
lesavond.
Heb je al ideeën welke gerechten er op het menu zouden kunnen
staan, of ben je benieuwd wat de chef voor herfstige lekkernijen
zal bereiden?
Meer info over de lesavond van 16 oktober.

Feestmenu
De lesavond van 13 november is de perfecte voorbereiding op de feestdagen! De combinatie van een lekker glaasje en feestmenu-inspiratie maakt het een feestelijke gelegenheid. De Big Green Egg wordt niet alleen een buitenkeukentoestel, maar een belangrijk onderdeel van het creëren van een indrukwekkend feestmaal.
Het is een ideale kans om nieuwe technieken te leren en inspiratie op te doen voor gerechten die je tijdens de feestdagen kunt serveren. Het samen genieten van de gerechten die de demochef bereidt, zorgt voor een gezellige en leerrijke ervaring.
Meer info over de lesavond van 13 november.
Graag tot dan!