Gratis verzending in België vanaf € 100,-

Vonken

De elegante buitenoven van Vonken is een sfeermaker waarin je heerlijk kan grillen, pizza bakken, brood bakken en zo veel meer.

Van een roeste ton naar een perfecte oven

Een kampweide in de Ardennen, een oud olievat en een hoop stenen: zo ontstond Vonken. Het begon met een roeste ton waarin we de eerste pizza's, ovenschotels en BBQ bereiden voor de kampgenoten, e.d. Zo evolueerden we naar de elegante ovens die Vonken vandaag produceert.

Adrien & Sebastian, de founders van Vonken, een kok en een knutselaar die een passie delen voor avontuur, vuur en gezellig samenzijn. Kortom, het perfecte team! Elke Vonken oven wordt volledig in België geproduceerd. Hierdoor is de kwaliteit van de ovens gegarandeerd: de juiste afwerking en de correcte behandeling van toeleveranciers.

Meer dan een houtoven

Vuur doet leven. Deze missie neemt Vonken ter harte: een grenzeloze buitenoven die een waaier aan gerechten met gemak laat bereiden en tegelijk een elegante sfeermaker is waarrond het leuk vertoeven is in alle seizoenen.

De ovens zijn meer dan een houtoven: het is een barbecue, kamado, pizza-oven en buitenkachel in één stuk. Je kan er heerlijk in grillen, pizza bakken, brood bakken en zo veel meer. Dankzij de compatibele accessoires is het de meest complete buitenkeuken en je hoeft helemaal geen topchef zijn om met Vonken te werken. Met het aroma van kolen of hout bereik je de meest authentieke smaken.

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!