Gratis verzending in België vanaf € 100,-

Staub

De Staub-producten zijn een waar voorbeeld van authentieke, traditionele knowhow en weerspiegelen de Franse keuken, die altijd streeft naar uitmuntendheid, zonder de smaak en het plezier van het delen van een goede maaltijd uit het oog te verliezen.

Sinds de iconische geëmailleerde gietijzeren braadpan heeft Staub zich kunnen onderscheiden en biedt nu een breed assortiment gietijzeren producten aan, van wokken tot grills, braadpannen, koekenpannen, fonduesets en tajines.

Voor koks die op zoek zijn naar ongelooflijke smaken, zijn de cocottes van Staub de perfecte keuze. Een echte allrounder die indruk maakt door zijn perfecte stoofprestaties, waardoor stoofpotten en ovenschotels al hun natuurlijke smaken behouden. Maar deze populaire Franse pot heeft nog veel meer te bieden: hij is zeer robuust, gemakkelijk schoon te maken en houdt uw gerecht lang warm. Als kers op de taart is hij ook geschikt om koud voedsel in te bewaren. Bereidt u vis, vlees en groenten graag op een zachte, gezonde manier? Dan is een cocotte precies wat u nodig hebt. De cocotte van Staub is geschikt voor beginners, hobbykoks en professionele chef-koks. De binnenkant van de pot is afgewerkt met matzwart email, waardoor de warmte snel naar het garende voedsel wordt overgedragen. Bovendien wordt, afhankelijk van het recept, de warmte of koude gelijkmatig aan het voedsel afgegeven. Deze eigenschappen worden alleen maar beter naarmate u de pot vaker gebruikt. De cocotte is geschikt voor alle kookoppervlakken, ook inductieplaten.

  • Mat zwart email aan de binnenkant zorgt voor beter aanbraden en intense smaken
  • Het speciale deksel met druppelstructuur houdt je gerechten mals en sappig
  • Geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie, en de oven
  • Duurzaam geëmailleerd gietijzer verdeelt hitte gelijkmatig
Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!