Gratis verzending in België vanaf € 100,-

OFYR

Het hele jaar door zalig buiten koken

OFYR is de laatste nieuwe trend in het Outdoor-gamma. Het concept is pas enkele jaren geleden in 2015 geïntroduceerd in Nederland. Sindsdien is de populariteit alleen maar gestegen en ondertussen is OFYR te verkrijgen in meer dan 80 landen. Met zijn prachtig design in Cortenstaal of Zwart past OFYR in elke tuin! OFYR is niet alleen een nieuw product maar een volledig nieuw outdoor concept. In de zomer samen gezellig koken en in de winter genieten van het vuur en eventueel een glühwein.

Naast het privégebruik wordt OFYR ook door professionele chef-koks gebruikt. Het ontwerp, design en veelzijdigheid maakt de OFYR ideaal voor catering bij evenementen of kookdemonstraties. Geen publiek is te groot. zo kan je OFYR gespot hebben op Tomorrowland zomer én winter of Pukkelpop!

Nieuwe manier van buitenleven

Het uniek design maakt de OFYR tot een veelzijdig toestel. Je kan er alle maaltijden van de dag op bereiden: van ontbijt tot lunch, diner en zelfs dessert. Op de kegelvormige vuurschaal komt een brede platte rand die gebruikt wordt als kookplaat. De kookplaat is zo ontworpen dat de overtollige olie terug in de vuurschaal loopt. Door de brede kookplaat je kan perfect het vlees bakken aan de binnenkant en de groentjes warm houden aan de buitenkant.

Met de bijkomende accessoires worden de mogelijkheden nog uitgebreider! Door het gebruik van de Grill Rond kan je grote stukken vlees bereiden. De Grill Rond plaats je direct boven de vlammen waardoor de kookplaat vrij blijft voor andere ingrediënten. Met Braziliaanse Grill Set en Horizontale Spiezen maak je brochettes zoals nooit te voren!

Geen inspiratie? Met het kookboek van OFYR kan je 72 verschillende gerechten uitproberen met simpele smaakvolle ingrediënten. En omdat OFYR niet alleen voor de zomer is, kan je recepten voor alle seizoenen terugvinden.

Eenvoudig onderhoud en gebruik

De OFYR kan winter en zomer blijven buiten staan en is in een oogwenk klaar voor gebruik. In het midden van de vuurschaal is er voldoende ruimte om het vuur te maken. De kookplaat invetten met olie en na een half uur ben je klaar om te bakken!

Geen zin om te schrobben aan je rooster? Geen probleem, dit is niet nodig bij een OFYR. Dankzij de handige spatel kan je de etensresten gemakkelijk naar binnen schrapen waardoor ze in het vuur verbranden. De OFYR is vrijwel onderhoudsvrij en het weinige onderhoud dat nodig is, is zeer eenvoudig.

Heb je toch een beetje roest op de ring? Bekijk dan zeker onderstaand filmpje!

Kortom, 5 redenen om een OFYR aan te schaffen:

  1. Buiten koken gedurende alle seizoenen;
  2. Eindeloze mogelijkheden in gerechten;
  3. Gezelligheid van samen koken;
  4. Eenvoudig in gebruik en onderhoud.
  5. Mooi design voor in de tuin.

Overzicht beschikbare OFYR toestellen

Model Diameter kookplaat Materiaal Opbergcapaciteit
Classic ø 85 cm of ø 100 cm Cortenstaal of Zwart gecoat staal Geen
Classic Storage ø 85 cm of ø 100 cm Cortenstaal of Zwart gecoat staal 0,12 m³
Classic Storage Pro ø 100 cm Cortenstaal of Zwart gecoat staal 0,1 m³
Island ø 85 cm of ø 100 cm Cortenstaal of Zwart gecoat staal 0,3 m³
Island Pro ø 100 cm Cortenstaal of Zwart gecoat staal 0,4 m³

Tabl'O

Heb je niet veel plaats en wil je toch genieten van het buiten koken, dan is de Tabl'O de ideale oplossing. Dankzij het tafelformaat kan je de Tabl'O gewoon bij op tafel zetten.

De Tabl'O is na slechts 20 minuten klaar voor gebruik. Met de dubbelwandige Quick Starter zijn de kokosbriketten in een oogwenk warm. Deze briketten zijn zeer efficiënt, geven veel hitte af en branden gedurende 2 tot 3 uur. Bijkomend zorgen de kokosbriketten voor minder rookontwikkeling, stankoverlast en afval. De Tabl'O is compleet met de Handy Tool waarmee de luchtcirculatie geregeld kan worden. Met de Tool kunnen de ventilatieopeningen geopend of gesloten worden en kan kookplaat mee verplaats worden.

Neem snel een kijkje bij de actie van OFYR voor alle voordelen die je krijgt bij je aankoop!

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!