Gratis verzending in België vanaf € 100,-

Big Green Egg

Big Green Egg, zoveel meer dan een barbeque

Stel je voor, je vrienden en familie zitten gezellig te tafelen maar jij moet nog vlees nog bakken. Je eet als iedereen gedaan heeft en kan alleen de restjes opeten.

Dit is verleden tijd met Big Green Egg! Dankzij de superieure keramiek kan je perfect de temperatuur regelen en behouden. Ga gerust gezellig bij je gezelschap zitten en geniet van de fijne tijd.

Geen zin in de traditionele BBQ? Geen probleem, met je Green Egg kan je zoveel meer: van stomen tot slowcooking en zelfs pizza's en broden bakken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Big Green Egg wereldwijd marktleider op het gebied van kamado's en het origineel sinds 1974. Kook je voor heel de familie, neem je de EGG graag mee op vakantie, of is de ruimte beperkt? Dankzij het uitgebreide assortiment is voor elk wat wils. De grid diameter varieert van 25cm tot 73cm.

Wat maakt de Green Egg uniek?

11 elementen die Big Green EGG de meest geliefde kamado BBQ maken.

1. Uniek keramiek

De keramiek is van buitengewoon hoogwaardige kwaliteit met extreem isolerende eigenschappen waardoor het extreme temperaturen en temperatuurschommelingen weerstaat. De keramiek weerkaatst de warmte met een luchtstroom wat de gerechten en ingrediënten extra mals maakt.

2. Perfecte luchtcirculatie

Dankzij de vorm van de Big Green Egg én de uitmuntende warmte weerkaatsende keramiek ontstaat er perfecte luchtcirculatie die het voedsel op de gewenste temperatuur gelijkmatig gaart.

3. Duurzaam en zuinig in gebruik

Een Big Green Egg gaat levenslang mee dankzij de hoogwaardige keramiek en unieke combinatie van de constructie. Hierdoor heeft de EGG een langere levensduur dan vergelijkbare soorten. Op de constructie en de keramische onderdelen is dan ook levenslange garantie. Een bijkomend voordeel van de goede luchtcirculatie is dat de EGG zuinig in gebruik is. De houtskool gaat langer mee en genereert minder as.

4. Optimale temperatuurbeheersing

In de Big Green Egg kan je de temperatuur nauwkeurig reguleren en behouden tot op 5°C en dit tussen 70°C en 350°C! Door de hoogwaardige, warmte-isolerende keramiek hebben de externe temperaturen, zelfs ver onder het vriespunt, geen invloed op de temperatuur in de EGG.

5. Eindeloze mogelijkheden

Naast de 'klassieke BBQ', grillen en bakken kan je met de Big Green Egg ook stomen, wokken en roken. Slow cooking van grotere stukken vlees of langzaam garen van visfilets of schaal- en schelpdieren is geen probleem voor de Big Green Egg! Met de convEGGtor wordt de Big Green Egg een oven. Gebruik je bijkomend een baking stone, dan kan je ook de lekkerste broden en pizza's maken. De mogelijkheden zijn eindeloos: uitproberen is de boodschap!

6. Herkenbaar Design

Dankzij de iconische look kan je een Big Green Egg overal herkennen en past de EGG perfect in je tuin.

7. Geen onderhoud

Aangezien de EGG volledig uit keramiek bestaat, is het onderhoud minimaal. Voor of na het bereiden van je gerechten de EGG tot een temperatuur brengen van 350°C tot 400°C en het reinigt zichzelf. Geen geschrob meer en beter nog, je mag de keramiek niet proper maken met water! Hetzelde geldt voor de keramische hulpstukken zoals de ConvEGGtor en de baking stone.

Verschillende modellen:

Model Grid diameter Aantal personen
Mini 25 cm 2 tot 4 personen
MiniMax 33 cm 4 tot 6 personen
Small 33 cm 4 tot 6 personen
Medium 40 cm 6 tot 8 personen
Large 46 cm 8 tot 10 personen
XLarge 61 cm Meer dan 10 personen
XXL 73 cm Grote groepen

Met je Big Green Egg kies je voor kwaliteit en ultieme smaak. Kortom levenslange garantie op genieten!

Neem snel een kijkje bij de actie van Big Green Egg voor alle voordelen die je krijgt bij je aankoop!

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!