Gratis verzending in België vanaf € 100,-

Algemene voorwaarden

Ondernemingsgegevens

'T Kookdepot BVBA
Koning Albertstraat 2, 3290 Diest
013 66 57 73
[email protected]

BTW-nummer: BE 0820.964.745
RPR Leuven

Artikel 1: Algemene bepalingen

Onze website biedt klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen.

Onderhavige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die geplaatst wordt door een bezoeker van deze e-commerce website. Bij het plaatsen van een bestelling via de website moet de klant deze voorwaarden uitdrukkelijk aanvaarden, waarmee hij instemt met de toepasselijkheid van deze voorwaarden, met uitsluiting van alle andere voorwaarden. Bijkomende voorwaarden van de klant worden uitgesloten, behoudens wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door ons aanvaard zijn.

Artikel 2: Prijs

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de klant te dragen taksen of belastingen. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld.

Artikel 3: Online aankopen

Onze online-betalingen lopen via Mollie. Wij zijn gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de klant met betrekking tot bestellingen waarbij de klant betrokken is.

Artikel 4: Levering en uitvoering van de overeenkomst

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België. De levering gebeurt door Bpost. Bestellingen kunnen ook steeds gratis afgehaald worden.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door ons was geboden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen die worden opgelopen buiten de wil om van de verkoper zoals bijvoorbeeld vertragingen bij de koerierdienst, douane, leveringsproblemen door toedoen van onze leverancier, ... . Deze vertragingen geven geen recht aan de koper om zijn bestelling te annuleren of de goederen te weigeren. Ook geven ze in geen geval aanleiding tot schadevergoeding.

De leveringstermijnen zijn indicatief en worden louter als aanwijziging gegeven, doch zullen wij met de grootst mogelijke zorg uw bestelling zo snel mogelijk verzenden.

Artikel 5: Retourneren

Wij accepteren jouw retour indien het artikel aan onderstaande voorwaarden voldoet:

  • Het artikel dient binnen 14 dagen na de datum van verzending teruggestuurd worden naar één van onze winkels.
  • Elk artikel is strikt ongebruikt en in volledig onbeschadigde toestand.
  • Cadeaubonnen of tegoedbonnen kunnen niet omgeruild worden voor contant geld.

Artikels met korting kunnen niet teruggezonden worden.

Artikelen die via de webshop worden gekocht kunnen omgeruild worden in de winkel; omgekeerd is niet mogelijk.

De verzendingskosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening. We betalen het artikel binnen 30 dagen na ontvangst terug via overschrijving. Van zodra wij jouw retour hebben ontvangen, wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.

Indien wij jouw omruiling of terugbetaling niet kunnen uitvoeren omdat aan bovenstaande voorwaarden niet voldaan werd, zal je door ons verwittigd worden. Terugzendingen die niet geaccepteerd werden, kunnen terug naar jou verstuurd worden na overschrijving van €18 binnen 10 dagen. In geval u de items niet terug wenst te ontvangen, zullen deze vernietigd worden.

Gelieve er rekening mee te houden dat wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden indien het pakket niet op het juiste adres werd bezorgd.

Artikel 6: Levertijd

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in Belgie. Voor verzendingen naar andere landen, gelieve contact met ons op te nemen.

De levering gebeurt door bpost. Vanaf een bestelling van 100 euro in Belgie, zijn de verzendingskosten gratis. Onder de 100 euro betaalt de klant 5 euro voor een verzending in Belgie. Indien je niet aanwezig bent op het moment van de levering, kan het pakket afgehaald worden in het vermelde postpunt.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de klant geleverd binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling.
De goederen kunnen ook opgehaald worden in de door u gekozen winkel binnen 30 dagen.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de klant onverwijld worden gemeld via e-mail aan [email protected].

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!