Gratis verzending in België vanaf € 50,-

Workshop 'de traditionele Napolitaanse pizza' met Alfa Forni! VOLZET

Luca Fabbozi is een echte Napolitaanse pizzaiolo. Tijdens deze workshop leert hij jou om je eigen pizza te maken van start tot finish.

We starten met het maken van het deeg met de hand, om echt vat te krijgen op de structuur, elasticiteit en hydratatie. Daarna gaan we aan de slag op de Alfa en ontdekken we alle tips & tricks om tot de perfecte, traditionele Napolitaanse pizza te komen.

Deze cursus van 4 uur geeft u de basis mee om het perfecte Napolitaanse deeg zelf te maken. Deze cursus is Engelstalig maar geen probleem voor wie minder vlot Engels begrijpt, we werken altijd met een vlotte, sociale groep!

Wat zullen we samen leren?

  • de pizzaoven snel en makkelijk aanmaken
  • de ideale temperatuur kennen en controleren
  • wat is 'biga' en waarom is het makkelijker dan gist
  • individueel je eigen deeg maken met de hand
  • de 'staglio'-methode voor de juiste spanning van de pizzabolletjes
  • techniek & praktijk om de 'stretch'-methode in de vingers te krijgen
  • aan de slag met de Alfa-oven voor de perfecte focaccia & margherita

Iedereen gaat naar huis met z'n eigen gemaakt deeg. Tijdens de cursus voorzien wij voor iedereen water en 2 glazen wijn.

Breng zeker een keukenschort mee, voor de rest zorgen wij!

Wij hebben nog steeds een mooie actie op de Alfa Forni-ovens (modellen Ciao - 5Minuti - 4Pizze), bij aankoop van deze ovens krijg je de schoppenset t.w.v. € 249,00 cadeau.

Wie in 2020 of 2021 bij 't Kookdepot een Alfa-oven kocht en deelneemt aan deze workshop, krijgt de helft van de deelname terug als cadeaubon t.w.v. € 45,00.

Wie na deelname aan de workshop beslist om bij 't Kookdepot een Alfa-oven aan te schaffen, krijgt eveneens de helft van de deelname terug als cadeaubon t.w.v. € 45,00.

Locatie

Kookdepot Diest
Koning Albertstraat 2
3290 Diest

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!