Gratis verzending in België vanaf € 50,-

Workshop Big Green Egg - Gevorderden VOLZET

Tijdens deze workshop gaan we samen de uitgebreide mogelijkheden (ook de meest onverwachte en verrassende) van de Big Green Egg ontdekken.

Big Green Egg kent een waaier aan handige accessoires en elk seizoen verrassen ze ons met tal van nieuwigheden. Wij stellen graag onze selectie aan jullie voor.
We hebben speciale aandacht voor de EGGspander, oftewel, hoe toveren we onze Egg om in een compleet fornuis met verschillende kookniveau's...Onze demotoestellen staan ter jullie beschikking.

Alle klassiekers passeren de revue, laat je verrassen door de talloze mogelijkheden en gebruiksgemak van de Big Green Egg. Smul van onverwachte kooktips en uiteraard ook van de lekkere hapjes die we samen zullen maken.

Onze demochef voor de avond is Tom. 'Our man of fire' werd in zijn zoektocht naar de perfecte all round bbq, verliefd op de Big Green Egg.

De workshop start om 18u30 en duurt maximaal 4 uur. Inschrijven is verplicht, er is enige voorkennis van de Big Green Egg vereist.

Deelnemers die tijdens de voorbije 2 jaar een Egg Medium, Large of XL hebben aangekocht bij 't Kookdepot of diegene die na deelname aan de workshop beslissen om een Big Green Egg (vanaf Medium) aan te schaffen, krijgen van ons een zak BGE houtskool en aanmaakblokjes cadeau (t.w.v. € 36,00).

Locatie

Kookdepot Diest
Koning Albertstraat 2
3290 Diest

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!