Gratis verzending in België vanaf € 100,-

Workshop Alfa Forni - De Traditionele Napolitaanse Pizza - Niveau 2 VOLZET

Wordt een echte Napolitaanse pizzaiolo!

Heb je de basistechnieken onder de knie en wil je je eigen deeg perfectioneren? Dan is deze workshop iets voor jou!

Ongetwijfeld heb je reeds gehoord over de starters zoals 'biga','polisch' of 'zuurdesem'. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de werking van deze starters en gaan we er actief mee aan de slag. Het maken van pizzadeeg met deze methodiek vereist enige kennis, maar de kwaliteit van je deeg gaat naar een ongekend niveau. Oefening baart kunst!

LUCA FABOZZI: "Ik ben geboren in Napels, de pizzahoofdstad van de wereld. Toen ik daar als kind opgroeide, ontwikkelde ik een interesse voor pizza en de "arte bianca", maar het werd pas echt een passie toen ik begon te studeren aan de "Academy of Pizza".

Nadat ik merkte dat veel mensen graag de kunst van het ambacht wilden leren, besloot ik te beginnen met het geven van pizzalessen, consulten en workshops. Dit is voor mij een droom die uitkomt, want ik heb altijd al mijn cultuur met andere mensen willen delen."

Deze cursus is Engelstalig maar geen probleem voor wie minder vlot Engels begrijpt, we werken altijd met een vlotte, sociale groep!

Voor het volgen van deze workshop is het belangrijk dat je reeds een basis workshop over de traditionele Napolitaanse Pizza gevolgd hebt. Breng zeker een keukenschort mee, voor de rest zorgen wij!

Deze lesavond start om 18u30 en duurt maximaal 4 uur, inschrijven is verplicht en kan in één van onze winkels of online via onderstaande link.

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!