Gratis verzending in België vanaf € 100,-

Watch & Learn 'Het allround menu' met Alfa Forni!

Tijdens deze lesavond zien we een chef aan het werk die ons de vele mogelijkheden van de Alfa hout- of gasovens laat ontdekken. Naast het traditionele pizza- en broodbakken gaat hij ook aan de slag met vlees, vis, groenten,… en toont wat het echte potentieel is van de hout- of gasoven.

We ontdekken welke ontelbare gerechten mogelijk zijn en wat de Alfa-ovens in kwaliteit en resultaten onderscheidt van andere merken op de markt. U krijgt de inspiratie mee om uw Alfa Forni het hele jaar door te gebruiken!

Wat leren we tijdens deze avond?

  • Hoe maak ik de Alfa snel & makkelijk aan en controleer ik mijn temperatuur?
  • Hoe maken we brood in de Alfa en zorgen we ervoor dat dit kinderspel is?
  • We maken lekkere knapperige scampi's met een verse tartaar als primi piatti.
  • Een heerlijk mediterraans vleesbrood in gietijzer cocotte, de secondi piatti.
  • Als kers op de taart maken we een lekker dessert , de dolci della casa.
  • Uitleg over pyrolyse, of hoe makkelijk het onderhoud is.

Deze cursus start om 18u00 en duurt maximaal 4 uur, inschrijven is verplicht.

Onze chef voor de avond is Hendrik. Hij is al jaren gepassioneerd door Outdoor Cooking. 20 jaar geleden na een gezellige avond bij vrienden rond de terrashaard besliste hij dat hij ook die weg op wou. Nadien is hij beginnen koken op verschillende barbecues en is zijn passie enkel nog uitgebreid. De charmes, geuren, gezelligheid, ... het maakt van Outdoor Cooking een feest. Het delen van zijn passie geeft hem steeds opnieuw een tevreden gevoel.

"Voor mij is er geen zomer, noch winter zonder Outdoor Cooking!"

Locatie

't Kookdepot Diest
Koning Albertstraat 2
3290 Diest

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!