Gratis verzending in België vanaf € 100,-

Demonstratie Bamix & Dualit (Hasselt)

Een compleet keukenapparaat!

De bamix staafmixer is zoveel meer dan een 'gewone' staafmixer!

Hij klopt en mixt zonder problemen allerlei ingrediënten, van rauwe groenten en smoothies tot pizzadeeg en cakebeslag. Met de handige bijgeleverde processormolen kunnen pesto's en tapenades bereid worden. Het fijnmalen van verschillende ingrediënten is ook geen probleem: kazen, koffiebonen, specerijen, noten en zelfs babyvoeding! Nog een voordeel, van de afwas blijf je gespaard! Even onder stromend water houden en je bent klaar.

Zwitserse klasse in de keuken sinds 1954.

Nog altijd worden de producten van bamix met veel zorg in Zwitserland gemaakt. Ze zijn bijzonder zuinig en en stil, maar toch krachtig. Bamix vormt na meer dan 60 jaar nog steeds een bijzonder betrouwbare partner waarop je jarenlang kunt rekenen.

Oude onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd. Eens je deze kleine sous-chef leert kennen, kan je hem niet meer missen. Dat mag je letterlijk nemen, want met levenslange motorgarantie op toestellen aangekocht sinds april 2020 en de garantie op vervangbare onderdelen, kan je bamix na jaren gebruik nog hersteld worden.

Toast en meer!

De Classic Toasters van Dualit staan bekend als sterk en robuust. De broodroosters zijn echt gebouwd om lang mee te gaan, met repareerbare of vervangbare onderdelen die gemakkelijk verkrijgbaar zijn als je ze nodig hebt. Ze bieden alle styling en functionaliteit die je van een Dualit-broodrooster mag verwachten, samen met de extra functies van een ontdooistand voor bevroren brood en de mogelijkheid om broodjes en bagels te roosteren. Met de energiezuinige slotkeuzeregeling kunt u één of beide slots verwarmen. Toast zoals toast hoort te zijn, knapperig vanbuiten zonder uitgedroogd te zijn binnenin. En naast toast nog zoveel meer, denk maar aan croques of quesadilla's!

Doorlopende demonstratie van 11u-17u, je hoeft niet in te schrijven.

Locatie

't Kookdepot Hasselt
Kapelstraat 39
3500 Hasselt

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!