Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Demonstratie Bamix (Diest)

Een compleet keukenapparaat!

De Bamix staafmixer is zoveel meer dan een 'gewone' staafmixer!

Hij klopt en mixt zonder problemen allerlei ingrediënten, van rauwe groenten en smoothies tot pizzadeeg en cakebeslag. Met de handige bijgeleverde processormolen kunnen pesto's en tapenades bereid worden. Het fijnmalen van verschillende ingrediënten is ook geen probleem: kazen, koffiebonen, specerijen, noten en zelfs babyvoeding! Nog een voordeel, van de afwas blijf je gespaard! Even houden onder stromend water en je bent klaar.

Zwitserse klasse in de keuken sinds 1954.

Nog altijd worden de producten van bamix met veel zorg in Zwitserland gemaakt. Ze zijn bijzonder zuinig en en stil, maar toch krachtig. bamix vormt na meer dan 60 jaar nog steeds een bijzonder betrouwbare partner waarop je jarenlang kunt rekenen.

Oude onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd. Eens je deze kleine sous-chef leert kennen, kan je hem niet meer missen. Dat mag je letterlijk nemen, want met levenslange motorgarantie op toestellen aangekocht sinds april 2020 en de garantie op vervangbare onderdelen, kunnen wij jouw bamix na jaren gebruik nog herstellen.

Doorlopende demonstratie van 11u-17u

Locatie

Kookdepot Diest
Koning Albertstraat 2
3290 Diest

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!