Gratis verzending in België vanaf € 100,-

Alfa Forni oven (not only pizza) - Demonstratie

Demonstratie - vrije toegang en doorlopend in de winkel van 13u00 tot 17u00.

Dat kookbeleving niet enkel voor binnenshuis is weggelegd, weten we al langer. Maar de laatste jaren merken we enkele grote veranderingen in de wereld van 'outdoor cooking'.

't Kookdepot gaat hier graag in mee en wel met enkele stevige kleppers die hun kwaliteit al jarenlang bewezen hebben. Tijdens het voorjaars- en zomerseizoen kan u in onze winkel een uitgebreid aanbod ontdekken van gevestigde merken zoals onder andere Big Green Egg© en ovens van Alfa. Wij informeren u vakkundig over onze diverse toestellen, hun mogelijkheden en de installatie.

Op zaterdag 6 april kan u kennismaken met de houtgestookte ovens van Alfa Forni. Deze fantastische toestellen zien er niet enkel prachtig uit maar doen ook precies wat van hen verwacht wordt. Pizza's (en meer!) afleveren zoals het hoort volgens de smakelijke, Italiaanse traditie.
De ovens warmen supersnel op, zijn in staat om in sneltempo te bakken en zijn bijzonder zuinig in verbruik. 'Ciao' is een handig tafelmodel terwijl de '4Pizze' u in één minuut tijd van vier heerlijke pizza's tegelijk kan voorzien. U bent van harte welkom om te proeven, de mogelijkheden van deze ovens te ontdekken en te weten te komen welk model het best aan uw wensen voldoet.

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!