Gratis verzending in België vanaf € 50,-

Boska Pizza Hot Stone

Pizza als snack op je feest of borrel? Ja! Met de Pizza Party Hot Stone bak en serveer je de lekkerste pizza's. De pizzasteen is ook geschikt voor gebruik in de oven of op de barbecue en zorgt voor extra knapperige pizzabodems. Plaats het onderstel op tafel en de waxinelichtjes houden de pizza lekker lang voor je warm.

Houdt je pizza lang warm
Pizza's zijn toch echt het lekkerst als ze nog warm zijn. Op een bord of plank koelt de pizza snel af en dat is zonde. Gebruik daarom deze handige set om je pizza lang warm te houden. Door de pizza met de pizzasteen op het gietijzeren onderstel te plaatsen, zorgen de waxinelichtjes voor de nodige warmte.

Knapperige, steenovenkwaliteit pizza
Niemand zit te wachten op een pizza met een sompige bodem. Met deze handige pizzasteen heb je daar nooit last van! De steen absorbeert vocht, wat voor knapperige bodems zorgt. Net zoals in de echte pizzeria's.

Pizzasteen voor de oven en barbecue
De pizzasteen is geschikt voor het bakken van pizza's in de oven of op de barbecue. Zowel zelfgemaakte pizza's als diepvriespizza's. De steen heeft een opstaande rand aan de achterkant. Dit voorkomt dat je je pizza per ongeluk van de pizzasteen af schuift.

Eenvoudig schoon te maken
Was de pizzasteen na gebruik even af met warm water. Het onderstel is ook zo weer schoon door er een doekje overheen te halen. Op deze manier blijven de onderdelen op hun best en kun je nog jarenlang genieten van heerlijke, warme pizza's.

Specificaties

Maat:
Ø29cm
Merk:
Boska
Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!