Gratis verzending in België vanaf € 50,-

KitchenAid Artisan Keukenrobot met Kantelbare Kop 4,8L

€ 749,-

Deze kleur is niet in voorraad.

Mixer/keukenrobot die alles aankan

Ontdek allerlei mogelijkheden met deze iconische mixer/keukenrobot, waarmee je alles maakt van koekjes tot carbonara. In deze Artisan 4,8 L mixer/keukenrobot kun je kleine en grote hoeveelheden verwerken. Een richtlijn voor de maximale capaciteit: je kunt probleemloos tot 12 eieren (middelgroot) verwerken of 1 L slagroom maken, een taart van 2,7 kg of 9 dozijn koekjes. Dat is meer dan genoeg voor als je familie of vrienden over de vloer hebt. Want meer koekjes = meer blije gezichten.

Belangrijkste kenmerken van de keukenrobot

1. Kan alles aan

Zin in energy balls of een regenboogcake? Geen probleem! De mixer kan nog veel meer. Met de meegeleverde accessoires kun je deeg kneden voor brood, pasta of pizza, slagroom kloppen en aardappelpuree maken.

2. Roestvrijstalen accessoires

Deze tijdloze mixer/keukenrobot wordt geleverd met een roestvrijstalen klopper, een kneedhaak en een platte menghaak. Je kunt al deze robuuste accessoires gewoon in de vaatwasser schoonmaken. De behuizing van de mixer heeft een hoogwaardige afwerking met een voedselveilige emailcoating.

3. Optionele accessoires

Eén multifunctionele naaf laat je tal van optionele accessoires gebruiken. Van een spiraalsnijder tot een pastaroller, ijsmachine of voedselmolen, vergroot je mogelijkheden met professionele kwaliteitsaccessoires.

4. Prestaties gecombineerd met efficiëntie

De KitchenAid mixer/keukenrobot heeft een motor met directe aandrijving die vermogen zeer efficiënt omzet in kracht voor de kom en accessoires. Uitstekende prestaties en energiezuinig? Dat is de perfecte mix.

Wat zit er allemaal in de doos?

Bij de aankoop van je Keukenrobot zitten er standaard 6 accessoires in de doos:

  1. 4,8L roestvrijstalen kom met ergonomische handgreep.
  2. 3L roestvrijstalen kom voor het verwerken van kleinere hoeveelheden.
  3. Tansparant schenkschild: voorkomt spatten en knoeien waanneer je tijdens het mengen ingrediënten toevoegt.
  4. 6-draagsgarde: voor het luchtig stijfslaan/stijfkloppen van eieren, eiwitten en slagroom en het maken van dipsausen zoals mayonaise.
  5. Kneedhaak voor het mengen en kneden van brood-, pizza- of pastadeeg.
  6. Platte menghaak die ontworpen is voor zware mengsels zoals cakes, koekjes, glazuur en aardappelpuree.

Specificaties

Kleur:
Amandelwit
EAN:
5413184120955
Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!