Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Zomerse stadsevenementen in Diest & Hasselt

't Kookdepot is thuis in Diest & Hasselt en beide gezellige steden zorgen ook dit jaar weer voor sfeervolle zomerevenementen.
Wij zetten ook graag onze winkeldeuren extra open en verwennen jullie de komende weken met demo's, proevertjes, mooie acties op het outdoor-assortiment en leuke promoties op diverse artikelen in onze winkels.

Supermercado Diest | 16-17-18 juni

Diest wordt drie dagen lang ondergedompeld in zuiderse sferen met het gratis stadsfestival Supermercado, van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni.
Dit jaar waaien de Ibiza vibes door de kleurrijk versierde winkelstraten met live muziek, dj-sets, eetstandjes, straattheater en animatie.

In't Kookdepot Diest kan je op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni extra lang shoppen, wij blijven open tot 20u.
Op zondag 18 juni zijn wij extra geopend van 13u tot 18u.

Er lopen mooie promoties en acties op toestellen uit het outdoor-gamma en op diverse artikelen in de winkel.
Onze Big Green Egg zal branden op vrijdag (van 16u tot 20u) en op zaterdag (van 14u tot 20u), hét ideale moment om dit fantastische toestel in werking te zien én het resultaat te proeven! Op zondag hebben we van 13u tot 18u doorlopend demonstraties van Big Green Egg en OFYR.

Alle informatie over Supermercado 2023 vind je hier!

De handelaars van Hasselt pakken dit jaar uit met een spetterende actie!
Vanaf dinsdag 27 juni kan je in 300 stijlvolle winkels in Hasselt shoppen aan mooie kortingen. Geen reden om te wachten tot 1 juli, plan je bezoek aan deze mooie winkelstad nu al. We ontvangen je met een glimlach!

Ook 't Kookdepot Hasselt heeft fijne acties op buitenkooktoestellen en promoties op verschillende kwaliteitsvolle items voor koken en tafelen.
Op zondag 2 juli is 't Kookdepot Hasselt samen met tal van andere handelszaken extra geopend van 13u tot 18u.

Graag tot ziens in't Kookdepot en geniet volop van de zonnige koopjes! ;-)

15 juni 2023
Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!