We kunnen niet meer wachten, we ruiken het voorjaar al!
Zijn jullie ook helemaal klaar voor een heerlijk buitenseizoen met
de Big Green Egg of heeft er iemand nog wat hulp nodig om uit z'n
eitje te geraken?
't Kookdepot Diest organiseert 4 lesavonden met een Big Green Egg-chef, zowel voor de BGE-lovers in wording als voor zij die al wat ervaring met het toestel hebben.

The Basics
Op 25 april en op 9 mei nemen we 'The Basics' onder de loep. We
leren o.a. om het ei aan te maken, de perfecte temperatuur te
bereiken en vast te houden, we ontdekken de talloze mogelijkheden
en geen enkele vraag is te dom.
Inschrijven voor een lesavond is verplicht, er is geen voorkennis
van Big Green Egg vereist.
Meer info over de lesavond van 25 april.
Meer info over de lesavond van 9 mei.

Gevorderden
Op 2 mei en 23 mei gaan we met de gevorderde Egg'ers aan de
slag. We denken een stapje verder! We zien een demochef aan het
werk die jullie de verrassende mogelijkheden helpt ontdekken en je
op weg kan zetten om het maximale plezier uit jouw Egg te halen.
Uiteraard genieten we samen van het menu dat tijdens deze avond
bereid wordt.
Inschrijven voor een lesavond is verplicht, er is enige voorkennis
van Big Green Egg vereist.
Meer info over de lesavond van 2 mei.
Meer info over de lesavond van 23 mei.
Graag tot dan!