Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Nieuwe winkel in Hasselt

Sinds 2003 staat 't Kookdepot in Diest garant voor kwaliteit en service, maar nu willen wij diezelfde passie, ambitie en grote goesting ook met Hasselt en omstreken delen!

'T Kookdepot Hasselt zal met vertraging opstarten. Daarom willen wij er toch een knaller van maken. Als jij, net zoals wij, fan bent van gespecialiseerde handelszaken met een persoonlijke service, dan belonen we jou daar graag voor.

Volg onze Facebook pagina, deel dit bericht en wanneer we onze deuren aan de Havermarkt in Hasselt écht mogen openen dan wordt jouw naam er misschien wel uitgepikt en mag jij voor € 300 komen shoppen in 't Kookdepot.

Onze feestelijke opening zullen we nog even moeten uitstellen, maar van zodra het kan, staan wij met het ganse team paraat om jullie bij te staan met info en advies over ons uitgebreid gamma aan tafel- en kookgerei, zowel voor de hobbykok als voor de professionele chef.

Je kan deelnemen zolang we jullie nog niet in het echt mogen verwelkomen, daarna is een keertje langskomen gewoon een must! ;)

Tot gauw,
Team Kookdepot

15 april 2020
Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!