Gratis verzending in België vanaf € 50,-

DeliVita

Snel, draagbaar, stijlvol en sociaal maar toch overheerlijke pizza's en andere gerechten

DeliVita is een Brits merk dat sinds 2016, na jaren onderzoek, zelf ovens uit klei maakt. De ovens zijn prachtig ontworpen, wegen slechts 30 kg en je maakt er de lekkerste gerechten in: pizza's, brood en zoveel meer!

Omdat de oven gemaakt is van glasvezel en klei, is hij licht en past op elke tafel! Nooit meer een (pizza) feestje zonder je Delivita. Als gastheer of -vrouw hoef je niets meer van je feestje te missen aangezien de pizza's binnen 90 seconden klaar zijn. De DeliVita is volledig uit klei gemaakt waardoor de oven goed zijn temperatuur kan houden. Eenmaal als de oven warm is, kan je 40 pizza's per uur klaarmaken zonder dat je hout moet bijstoken.

De afmetingen van de oven zijn 65x59x35cm en er past één grote pizza van 30cm in. Ideaal voor in een kleinere tuin, patio of op een terras. Heb je reeds een buitenkeuken? Dan is de DeliVita een prachtige aanvulling. Ga je op reis maar wil toch lekker eten? Neem de DeliVita gewoon mee! De handgrepen en zijn licht gewicht (slecht 30 kg) maken de oven gemakkelijk verplaatsbaar.

Waarom heb je een DeliVita nodig?

Je hoeft niet te wachten

De DeliVita oven is gemakkelijk aan te steken en bereikt in minder dan 25 minuten 450-500 ° C.

Eten voor iedereen

Roosteren, grillen, bakken of roken, ervaar een wereld van houtgestookte smaken met je DeliVita oven. Bovendien maak je in slechts 90 seconden een steengebakken houtgestookte pizza!

Neem het overal mee naartoe

De DeliVita is de lichtste authentieke kleioven op de markt. Stijlvol en draagbaar, de houtoven weegt iets minder dan 30 kg.

Plaats het op alles

Dankzij de geïsoleerde hittebestendige handgrepen kan de oven overal en overal worden geplaatst. Perfect voor kleine balkons, buitenkeukens, tuinen en feesten.

Garantie

Elke DeliVita-oven is met de hand gemaakt in Yorkshire en heeft een garantie van 5 jaar.

Een kort filmpje over hoe gemakkelijk je de DeliVita kan aansteken

De houtgestookte DeliVita is perfect voor op een klein balkon of tuin of als aanvulling van je buitenkeuken

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!