Gratis verzending in België vanaf € 75,-

Dualit

Het Britse Dualit is al sinds de jaren 70 een vaste waarde in vele keukens. De broodroosters die nog volledig met de hand gemaakt zijn, blijven je jaren van dienst.

Bij aankoop van een Dualit Toaster krijgt u gratis accessoires.

Classic NewGen 2-slot

De NewGen-broodrooster met 2 of 4 sleuven is perfect voor kleine gezinnen. Met de stijl en functionaliteit die u verwacht van een Dualit-broodrooster en de extra eigenschappen zoals een ontdooifunctie voor bevroren brood en de optie om melkbroodjes en bagels te roosteren. Met de selectiefunctie kan u kiezen hoeveel sleuven u wilt verwarmen.

Bij aankoop van een Classic NewGen2-slot toaster krijgt u een sandwich holder er gratis bij t.w.v. € 29,00.

Classic NewGen 4-slot

De NewGen-broodrooster met 4 sleuven is perfect voor grote gezinnen. Met de stijl en functionaliteit die u verwacht van een Dualit-broodrooster en de extra eigenschappen zoals een ontdooifunctie voor bevroren brood en de optie om melkbroodjes en bagels te roosteren. Met de selectiefunctie kan u kiezen hoeveel sleuven u wilt verwarmen.

Bij aankoop van een Classic NewGen 4-slot toaster krijgt u twee sandwich holders er gratis bij t.w.v. € 58,00.

Classic Kettle 1,7L

De multi-gepatenteerde Classic waterkoker heeft een baanbrekend vervangbaar verwarmingselement dat de levensduur aanzienlijk verlengt. De Whisper Boil vermindert het lawaai drastisch. Je kan de hoeveelheid water koken die je nodig hebt, van 1 kopje tot 1,7 liter.

Bij aankoop van een Classic Kettle krijgt u twee tassen met ondertas er gratis bij.

De gratis accessoires kan u hier aanvragen.

Actie geldig van 01/11//2023 t.e.m. 07/01/2024, of zolang de voorraad strekt.

Maak van je keuken de lekkerste plek op aarde!